A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2014 Július
H K Sze Cs P Szo V

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

júl

11

Kávés viccek

2014.07.11 - péntek

Kávés viccek
A kávé
- Képzeld, a feleségem válni akar.
- Miért?
- Nem tudom... Pedig reggelente még a kávéját is az ágyba vittem... neki csak meg kellett darálnia...

júl

10

Egy anekdota, Csortos Gyula

2014.07.10 - csütörtök

Egy anekdota...

Csortos Gyula, a II. világháború előtti magyar filmgyártás legendás színésze legtöbbször a New York kávéházban ebédelt. Egy alkalommal, miután leült az egyik asztalhoz, rémülten rohant hozzá a főpincér:
- Művész úr! Elnézést, ez az asztal foglalt.
- Akkor vigyék el! - mondta a színész, és nem mozdult helyéről.
Kedvenc csemegéje volt a rák. Megrendelte. De - mint ismeretes - a rák ollója a java, a többi nem ér semmit. Megérkezett a rák, de egyik ollója hiányzott. Csortos hívta a pincért, és szótlanul rámu-tatott az olló helyére. A pincér dadogni kezdett:
- Igen... látom, művész úr, vagyis... nem látom, mert hiányzik. Igen, határozottan hiányzik az egyik ollója, de mi erről nem tehetünk. Tetszik tudni, ezek a rákok vadállatok, vérengzőek, állandó harcban állnak egymással. Persze... az ollójuk a fő fegyverük, vagyis más fegyverük nincs is... Na már most, a helyzet nyilván az, hogy ez a rák, harc közben - valószínűleg egy nőstényért törhetett ki a küzdelem -, elvesztette az ollóját.
Csortos szótlanul végighallgatta a pincért, majd így szólt:
- Jó. Értem. Akkor hozzák ide nekem a győztest.

 

júl

9

Kávé-Viccek

2014.07.09 - szerda

Kávéházban:
Arisztid és Tasziló egy kávéházban üldögél. Arisztid mondja, egy nővel van randevúja.
- Na, és még nincs itt a nő? - kérdi Tasziló.
- Dehogynem, ott ül a sarokban.
- Na és, miért nem mész oda hozzá?
- Mert ismertetőjelnek képviselőfánkot kell ennie. Szegény már az ötödiket eszi. Várok amíg jóllakik, mert nem akarok neki vacsorát fizetni.

jún

22

Érdekességek a Spirulináról

2014.06.22 - vasárnap

Érdekességek a Spirulináról
2013. április 28 vasárnap

A Spirulina (Spirulina platensis) - az élőlények őse, a világ legősibb növénye, egy 3,5 milliárd éves kékes-zöld színű vízi növény, amely az emberi szervezet számára rendkívül értékes anyagokat tartalmaz. Némelyik ezek közül a növényi eredetű táplálékban gyakorlatilag nem találhatók.

Spirulina alga

A WHO adatai szerint is a Spirulina tápértéke nagyobb bármely más ismert élelmiszernél vagy orvosi készítménynél. A Spirulina képes lehet visszaadni a sejtek energetikai memóriáját. Egyes orvosi kutatások és vélemények szerint az algák erősítik az immunrendszert, méregtelenítik a szervezetet, energiát szolgáltatnak, és meghosszabbíthatják az életet. Az Egészségügyi Világszervezet szerint a XXI. században széleskörűen fogják használni, mint fontos gyógyító és betegség megelőző hatású ételadalékot.

Tápanyag tartalmát tekintve 1 g Spirulina 1 kg zöldségnek felel meg (vagyis négy, egyenként 0,25 grammos tabletta 1 kg zöldséggel egyenértékű), valamennyi hatóanyaga optimális arányban, az emberi szervezet szükségleteinek megfelelő, kiegyensúlyozott mennyiségben van jelen.


Tudtad?
A Spirulina olyan nagy koncentrációban tartalmazza a B12 vitamint, hogy ebben a tekintetben csak az anyatej múlja felül.

A Spirulinát szuper tápláléknak is nevezik, 4 szem belőle megegyezik 1 kg zöldség tápértékével. Sok gyerek nem szívesen eszi meg a zöldséget, a Spirulinával ezek a kieső tápanyagok pótolhatók. A benne található klorofil kiválóan alkalmas arra, hogy a szervezet kis átalakítással hemoglobint készítsen belőle, ezért a vérszegénységben szenvedők számára rendkívül jó hatású. Hosszabb betegségek, műtétek után segíti a páciens megerősödését, idős embereknek fokozza az erőnlétét, és a betegségekkel szembeni ellen állóképességét. Csökkenti a különböző gyógyszerek mellékhatásait. Lassítja, sőt megakadályozza a vírusok elszaporodását a szervezetben, gyomorfekély, reflux, gyomorsavtúltengés kezelésére kitűnő.

Tudtad?
Az Amerikai Űrkutatási Hivatal, a NASA az űrhajósok számára ajánlott élelmiszerek közé sorolta a Spirulinát.

Száz százalékban lúgos kémhatású, kiválóan alkalmas a szervezet elsavasodásának a megakadályozására. Ganodermával együtt alkalmazva hatványozottan lúgosít.

Nézzük, mit mondanak a szakemberek:

„Az algákkal először Japánban találkoztam. A kint töltött idő alatt azt tapasztaltam, hogy minden étkezéshez fogyasztottak valamilyen algát, vagy moszatot. Természetesen nekünk, európaiaknak, ezek íz világa mondhatnám kissé szokatlan. egy idő után már vágytam valami európai ízre, elmentem hát a hamburgereshez, de otthagytam a hamburgert, mert annak is alga íze volt.

Úgy döntöttem, utánajárok az algaevési mizériának. A kérdésre, miért kell minden étel ízét elrontani, a következő választ kaptam: \"nem azért esszük, mert finom, hanem azért, mert egészséges\"
Kiderült, hogy náluk fejenként több mint 32 kg alga fogy évente, mindannyian rendszeresen fogyasztják, 120 millióan!!!

Mit mondanak a japán orvosok?
A japán orvosok ajánlják a betegeknek; ők már igazolták az algák egészségre gyakorolt hatásait. Tudományos munkáikból kiderül, az algafogyasztás kiegészíti a vegyes táplálkozást, hiszen tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, zsírsavat, vitamint, nyomelemet, segít megvédeni a szervezetet a csontritkulástól, sugárfertőzéstől, 2. típusú cukorbetegségtől, emlőráktól, prosztataráktól, javítja az allergiás tüneteket, ízületi bántalmakat.

Japánban a legalacsonyabb a csecsemőhalandóság, legmagasabb a várható életkor\"

Dr. Nagy Ákos György
sebész gaszteroeneterológus főorvo

 

máj

10


Hogyan segíthet a DXN BIO Spirulina a testsúlycsökkentésben?

 

A benne levő aminosav tartalom miatt a DXN Bio Spirulina segít az éhségérzet csökkentésében, s az anyagcsere folyamatok fokozásában.
DXN Bio Spirulina természetes módon képes elnyomni az étvágyat, s közben napi 1 kg. Bio, nyers zöldség-gyümölcs tápanyagértékét, s vitaminokat biztosít a szervezet számára.
Szedése lehetővé teszi a tartós és egészséges súlycsökkenést.

 

Jó egészséget!
mikolics.dxn.hu

\"\"